Difícil: K3-K4

68.00

Si ja tens certa experiència i vols aventurar-te en vies llargues; per a completar el dia, et proposem les següents. Sobre 5 hores d’activitat.

  • Via ferrada del Bony d’Envalira de dificultat K3: Via ferrada alpina, que sorprèn per l’alçada amb el cim de 2664m, i unes vistes impressionants de Montmalús, els circs glacials de Colells i Pessons.  360º de panoràmica excepcional. Tècnicament no massa difícil, però en alguns trams s’ha de progressar amb les mans i peus directament a la roca per tenir els graons   separats. Son petits trams d’escalada IIIº.
  • Via Ferrada Roc d’Esquers de dificultat K3: A Engolasters, la més llarga d’Andorra amb 530 m de distancia y 250 m de desnivell, vorejats de bosc, amb una  dificultat mitja, més per les tres hores de via que per la dificultat tècnica. Ponts nepalis, cadenes, es molt completa amb vistes d´Escaldes, i retorn per la vall del Madriu, patrimoni mundial per l’UNESCO.
  • Via Ferrada de Racons i Canal del Grau de dificultat K4:  Dues vies seguides amb 200+90m de desnivell  acumulat, difícil per els passos desplomats i zones sense gaires graons,  però així la fa més espectacular. Ponts, cadenes i més, amb vistes excepcionals de Canillo i Meritxell.

Sortides tots els dies a les 9h i a les 15h.
Del 1 de maig al 15 de novembre.

Mínim 2 persones
Més de 5 persones : Consultar preu.

Material inclòs: casc, arnés, dissipador.

Consulta'ns
Consultar horaris i disponibilitats!
Esports Elit
Necessites ajuda o vols consultar-nos quelcom? Pregunta'ns sense compromís!