Select Page

VIES
FERRADES

“Pujar per una via ferrada, es una manera d’entrar en contacte amb la muntanya, es una practica entre l’escalada i l’excursionisme.
Andorra disposa de 16 itineraris equipats de varis nivells de dificultat, tant de iniciació com per a un nivell avançat”

Iniciació (3h)

Per iniciarte et proposem víes ferrades com de 2 o 3 hores de duració, i de progresió fàcil com les que detallem a continuació:
Via ferrada clots de l'aspra

Als Cortals D´Encamp,  és una via molt ben equipada, de progresió fàcil, amb 70 metres de desnivell positiu a uns 2200m d´altitud.
A la via Clots de L’Aspra trobaràs escales, cadenes, ponts tibetans, serà una progresió fàcil en roca vorejats pel bosc de pi negre, gaudiras d´una bona vista del la vall.

Via ferrada Canal de la Mora

A Canillo, com  indica el seu nom, passa per una canal encaixonada , molt fàcil, amb dues variants desde les cuals veureu molt bones vistes del poble de Canillo.
Uns 150 metres de progresió que podem complementar pujan al mirador per l’aresta.

Mínim 2 persones
38€ per persona
Més de 5 persones: Consultar preu.

Perfeccionament 3-4 hores

Si ja t´has iniciat en vies ferrades i vols descobrir noves sensacions, et proposem aquestes vies de nivell mig. 
Via Ferrada del Roc del Quer

O directissima, amb més de 300m de desnivell vertical, es molt interessant per l’alçada i els passos aeris, es millor no tenir vertigen. Es una clàssica , i una experiència molt recomanable.

Via ferrada Roc de la coma d'Erts

Amb passos tant horitzontals con verticals, ben equipada, amb alguns passos aeris i molt bones vistes del poble d´ Erts en 200 m de desnivell.

Via ferrada St. Vicents d'Enclar

Aquesta via ens apropa a l’Ermita de St. Vicents d’Enclar, d’època medieval, segle XII.  A més de gaudir de les magnífiques vistes d’Andorra la Vella. D’ascensió intensa, esta molt ben equipada amb cadenes, i passos verticals. Son 170m de desnivell per gaudir de l’entorn.

Mínim 2 persones
44€ per persona
Més de 5 persones: Consultar preu.

Perfeccionament 4-5 hores

Si ja tens certa experiència i vols aventurar-te en vies llargues; per a completar el dia, et proposem les següents.
Via ferrada del Bony d'Envalira

Via ferrada alpina, que sorprèn per l’alçada amb el cim de 2664m, i unes vistes impressionants de Montmalús, els circs glacials de Colells i Pessons.  360º de panoràmica excepcional. Tècnicament no massa difícil, però en alguns trams s’ha de progressar amb les mans i peus directament a la roca per tenir els graons   separats. Son petits trams d’escalada IIIº.

Via Ferrada Roc d'Esquers

A Engolasters, la més llarga d´ Andorra amb 530 m de distancia y 250 m de desnivell, vorejats de bosc, amb una  dificultat mitja, més per les tres hores de via que per la dificultat tècnica. Ponts nepalis, cadenes, es molt completa amb vistes d´Escaldes, i retorn per la vall del Madriu, patrimoni mundial per l’UNESCO.

Via Ferrada de Racons i Canal del Grau

Dues vies seguides amb 200+90m de desnivell  acumulat, difícil per els passos desplomats i zones sense gaires graons,  però així la fa més espectacular. Ponts, cadenes y més, amb vistes excepcionals de Canillo y Meritxell.

Mínim 2 persones
62€ per persona
Més de 5 persones: Consultar preu.

IMPORTANT! Consultar horaris i disponibilitat per Whatsapp.
I llegir condicions de reserva d’activitat aquí.

Consulta'ns
Consultar horaris i disponibilitats!
Esports Elit
IMPORTANT! Consultar horaris i disponibilitat Whatsapp.

Es imprescindible contactar per aquí, per confirmar l'activitat en funció de la disponibilitat i les condicions meteo, entre altres qüestions.