Oferta!

Arva Rescuer 32

78.80

Dedicada als aficionats a l’esquí de muntanya, aquesta bossa molt tècnica serà apreciada per la seva comoditat i la seva capacitat d’adaptació i acompanyament en cadascuna de les teves excursions.

Pes: 990g

Només en queden 1 en estoc

Descripció

Bossa de referència tècnica des de fa més de 10 anys a la col·lecció ARVA, la RESCUER 32 evoluciona una vegada més per oferir el màxim confort als professionals més exigents mantenint una obertura posterior que marca el seu ADN.
Combinat amb les seves espatlles i la seva cintura d’escuma de niu d’abella, l’esquena ara està equipada amb la tecnologia ALU-FIT, que permet que el RESCUER 32 ofereixi una comoditat excepcional alhora que és lleuger. Les mànigues d’emmagatzematge de la pala/sonda combinades amb la butxaca frontal per a la galleda de la pala permeten una integració òptima del vostre equip de seguretat per a un accés ràpid i una pèrdua d’espai mínima. A gust en tots els terrenys, la seva facilitat d’ús i la disposició de les seves múltiples butxaques t’estalviaran temps de manipulació durant tot el dia.

Consulta'ns
Consultar horaris i disponibilitats!
Esports Elit
Necessites ajuda o vols consultar-nos quelcom? Pregunta'ns sense compromís!