Oferta!

Arva Rescuer 25

77.20

El RESCUER 25 és la motxilla tècnica per als practicants de free-touring que busquen una bossa compacta, propera a l’esquena i amb la màxima funcionalitat.

Pes: 990g

Només en queden 1 en estoc

Descripció

El RESCUER 25 és un concentrat de tecnologia en un volum compacte proper al cos. Amb els seus 25 litres, és la bossa ideal per a sortides d’esquí free-touring o excursions d’un dia. Lleuger i molt còmode gràcies a la seva esquena ALU-FIT combinada amb les seves corretges i la seva cintura d’escuma de niu d’abella, s’oblidarà ràpidament a l’esquena.

S’ha fet tot per tal que l’ús del RESCUER 25 sigui el més ergonòmic possible, independentment de la situació en què us trobeu.
Hi ha disponibles diverses maneres d’accedir al compartiment principal. Des de la part superior amb una obertura propera a un barret. Al costat gràcies a la 3a cremallera que us permet accedir ràpidament al vostre equip traient només una corretja. Per la part posterior per facilitar-te la vida quan portes esquís o surf de neu.
Dissenyat per poder transportar tot el vostre equipament així com per acomodar el vostre equip de seguretat en fundes específiques, la facilitat i comoditat d’ús d’aquest pes ploma sorprendrà a molts.

Consulta'ns
Consultar horaris i disponibilitats!
Esports Elit
Necessites ajuda o vols consultar-nos quelcom? Pregunta'ns sense compromís!