Select Page

Iniciació: Fàcil K1-K2

Des de: 38.00

Per iniciar-te et proposem vies ferrades com de 2 o 3 hores de duració, i de progressió fàcil com les que detallem a continuació:

Via ferrada Clots de l’aspra de dificultat K1: Als Cortals D´Encamp,  és una via molt ben equipada, de progressió fàcil, amb 70 metres de desnivell positiu a uns 2200m d’altitud.A la via Clots de L´Aspra trobaràs escales, cadenes, ponts tibetans, serà una progressió fàcil en roca vorejats  pel bosc de pi negre, gaudiràs d´una bona vista del la vall.

Via ferrada Canal de la Mora de dificultat K1: A Canillo, com  indica el seu nom, passa per una canal encaixonada , molt fàcil, amb dues variants des de les quals veureu molt bones vistes del poble de Canillo.>Uns 150 metres de progressió que podem complementar pujant al mirador per l’aresta.

Via Ferrada Creu del Noral de dificultat K2: A Ordino, al bosc de Segudet, al costat del barranc del mateix nom. Gaudiràs de vistes magnifiques d’Ordino, 150 m de desnivell amb trams verticals a l´inici, i trams de cadenes per culminar.”

Mínim 2 persones
Més de 5 persones: Consultar preu.

Material inclòs: casc, arnés, dissipador.

Consulta'ns
Consultar horaris i disponibilitats!
Esports Elit
Necessites ajuda o vols consultar-nos quelcom? Pregunta'ns sense compromís!